ZIE HIER DE VIDEO VAN DE VILLA

Voetballer Xavi Simons, die op dit moment nog voetbalt bij de Duitse club RB Leipzig maar nog altijd eigendom is van Paris Saint Germain waar hij naar verluidt acht tot tien miljoen euro per jaar verdient en een van de betere spelers van het Nederlands Elftal is tijdens het EK Voetbal, heeft zijn vrijstaande villa in Brabant te huur gezet.

HUURPRIJS XAVI SIMONS

Xavi vraag voor zijn luxe stekkie een huurprijs van 4500 euro per maand plus een eenmalige waarborgsom van 9000 euro. Maar wil je inclusief de meubels huur dan komt daar 500 euro bij. Ook voor het tuinonderhoud betaalt de huurder een vastbedrag van 400 euro per maand.

INDELING VILLA / ENERGIELABEL

Voor dit geld krijgt de huurder een prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 230 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen plus een kelder.

De keuken is zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook met een kookeiland. En wat te denken van een mancave/ een wijnkelder en een hondenren! Het energielabel is B, dus dat zeer redelijk goed qua energiegebruik.