Het wil Maxime Meiland maar niet lukken om een succesvolle webshop te runnen. Met haar webshop Monciel werd ze beticht haar kleding in te kopen bij Ali Express en het duur te verkopen.

Uiteindelijk trok zij de stekker eruit en verloor, volgens eigen zeggen, 50.000 euro aan dit avontuur. Maxime bleef echter niet bij de pakken neerzitten en start de webshop VillaVito.

Op deze webshop verkocht ze kinderkleding, maar kreeg al wel snel de kritiek dat de kleding wel erg duur was. Begin van dit jaar wist bekendeburen te melden dat Maxime 25% korting gaf op de artikelen.

Niet echt een teken dat de webshop goed loopt. Ook introduceerde ze een lokkertje met een meet and great ontmoeting met de Meilandjes. maar dan moest je wel minstens 75 euro besteden.

Het lijkt allemaal vergeefse moeite te zijn geweest. Bekendeburen ontdekte vandaag dat de webshop villavito.nl offline is. Wanneer je URL intikt krijg je dit te zien.

Wederom betekent dit niet meer of minder een nieuw financieel fiasco voor Maxime Meiland. Uiteraard heeft bekendeburen een reactie gevraagd aan de Meilandjes.

Moeder Erica laat bekendeburen dit weten: 'Het klopt. Max is ermee gestopt'.