Met zijn allerlaatste nummer 'Was jij maar hier bij mij' scoort volkszanger Mick Harr,en samen met zijn zoon Bowy, hoge ogen. Voor de clip van dit nummer wist hij zelfs het Nederlandse topmodel Cheyenne Ciani te strikken.

Zij is niet zomaar iemand, maar de vriendin van top Formule 1 coureur Lewis Hamilton die als een blok voor haar is gevallen. De samenwerking staat Mick nog altijd op het netvlies en verliep niet altijd even gladjes. Aan bekendeburen vertelt Mick waarom.

'Cheyenne Ciani is een topmodel, maar wel 1 met een gebruiksaanwijzing. Hele discussies zijn er geweest over die blote billen scene in de clip. Nee, die moest er uit en dit en dat. Mijn caerriere in amerika zou anders naar de kloten gaan en ik zou me ook niet meer kunnen vertonern bij Lewis Hamilton, familie en vrienden.

Dus ik ging hierna eens een kijkje nemen op haar Instagram.  Wat denk je? Staat ze overal met haar billen volop in beeld en zelfs met een naakktfoto samen met een ander model. Snap je het nog? Ik zeg: misschien wil je de volgende keer roze en mintgroene smarties op je kleedkamer.

Het wordt steeds gekker. Die videoclip is duurder geworden dan mijn auto met al die komedie'