HET GAAT OM DIT HUIS

Johan Derksen en zijn vrouw kochten in 2017 hun droomhuis in het Drentse plaatsje Grolloo, waar hij overigens in juni 2014 voor 150.000,-- euro een weekendhuisje kocht. 

Dit huisje staat vrijwel recht tegenover de stamkroeg van de eens zo vermaarde bluesgroep Cuby and The Blizzards, waar hij toentertijd manager van was.

Voor Johan stond het al lange tijd vast, dat hij hier zou gaan wonen. Eerst kocht hij recent een woonboerderij voor 450.000,-- euro, maar toen zijn vrouw ontdekte dat hun droomhuis ook te koop stond, aarzelden zij geen moment.

Johan betaalde 45.000,-- euro om van de koop af te komen en kocht met eigen geld voor 360.000,-- euro zijn droomhuis. Sinds juni 2017 zijn Johan en zijn vrouw de trotse eigenaar van de vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 240 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De woonkeuken is ruim en voorzien van diverse inbouwapparatuur en kent ook nog een bijkeuken

De tuin ligt op het zuidwesten en daar staat ook nog een grote schuur, waar iets van te maken valt. Het huis moest wel worden opgeknapt, maar dan heb je ook wat.