Eind april van dit jaar zette Barry Paf, die twintig jaar lang DJ was bij Radio 538, zijn appartement aan het Spui in Amsterdam te koop voor een bedrag van 6 ton euro. Zelf kocht hij het appartement, deel uitmakend van een monumentaal pand, in februari 2013 voor de prijs van 439.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 687.700,-- euro.

De verkoopprijs is uitgekomen op een bedrag van 570.000,-- euro. Op basis van de hypotheek zou Barry een verlies hebben geleden van maar liefst 117.000,-- euro. Het is niet bekend of hij de hele hypotheek heeft opgenomen.

De koper zal het een worst zijn. Hij krijgt een prachtig appartement met een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter. Het totaal aantal kamer bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met jacuzzi. De open keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Vanuit de woon/ eetkamer heb je een mooi uitzicht , want die is 6 ramen breed en ook nog eens gelegen op de zesde woonlaag. Zonnen kan op het balkon welke is gelegen op het zuidwesten. Voor het parkeren geldt in het centrum uiteraard een parkeervergunning van de gemeente.