Na het slechte nieuws dat er, na tien maanden, een einde is gekomen aan de relatie met zijn vriend Jordi, is er gelukkig ook goed nieuws te melden. Barry heeft een koper gevonden voor zijn appartement aan het Spui in Amsterdam.

Eind april had Barry zijn optrekje te koop gezet voor een prijs van 6 ton euro. Hij zou het hebben verkocht rond de vraagprijs. Zelf kocht hij het appartement, deel uitmakend van een monumentaal pand, in februari 2013 voor de prijs van 439.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 687.700,-- euro.

Op basis van de hypotheek heeft Barry, die sinds februari van dit jaar werkzaam is als voice over, nog een aanmerkelijk verlies geleden. De koper krijgt een prachtig appartement met een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter.

Het totaal aantal kamer bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met jacuzzi. De open keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Vanuit de woon/ eetkamer heb je een mooi uitzicht , want die is 6 ramen breed en ook nog eens gelegen op de zesde woonlaag. Zonnen kan op het balkon welke is gelegen op het zuidwesten. Voor het parkeren geldt in het centrum uiteraard een parkeervergunning van de gemeente.