Na 20 jaar bij Radio 538 te hebben gewerkt, verliet Barry Baf vorig jaar juli de zender. Volgens eigen zeggen was hij aan iets nieuws toe. En blijkbaar geldt dit ook op het gebied van wonen, want Barry heeft zijn luxe appartement in het centrum van Amsterdam te koop gezet voor een prijs van 600.000,-- euro.

Zelf kocht hij het appartement, deel uitmakend van een monumentaal pand, in februari 2013 voor de prijs van 439.000,-- euro en nam er een hypotheek op van 687.700,-- euro. Op basis van de hypotheek zit er geen winst in voor Barry, die sinds februari van dit jaar werkzaam is als voice over.

De koper krijgt een prachtig appartement met een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter. Het totaal aantal kamer bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer met jacuzzi. De open keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Vanuit de woon/ eetkamer heb je een mooi uitzicht , want die is 6 ramen breed en ook nog eens gelegen op de zesde woonlaag. Zonnen kan op het balkon welke is gelegen op het zuidwesten. Voor het parkeren geldt in het centrum uiteraard een parkeervergunning van de gemeente.