Nu Barry Paf niet meer tegen een riant salaris werkt bij radio 538, is waarschijnlijk zijn budget voor het kopen van een huis aanmerkelijk lager geworden. Kostte zijn appartement aan het Spui in Amsterdam nog 570.000,-- euro. zijn nieuwe appartement, die hij eind vorige maand kocht, heeft hem slechts 285.525,-- euro gekost.

Tegelijk liet Barry, die nu werk heeft als voice over, er een hypotheek op vestigen van 217.000,-- euro. Barry heeft er dus bijna 70.000,-- spaargeld in gestoken. Voor dit geld heeft hij een driekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 100 vierkante meter.

Er is een luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en de twee slaapkamers waarover Barry beschikt hebben beide toegang tot het balkon. In de woonkamer heeft Barry door de grote raampartijen een prachtig uitzicht op de omgeving.

De servicekosten bedragen weliswaar 209,-- euro per maand, maar dan heb je er wel een huismeester bij. Extra is, dat in het hele appartement een laminaatvloer ligt. Voor het parkeren van zijn auto, moet de voormalige radio 538 DJ een parkeervergunning hebben van de gemeente Amsterdam.