Uiteraard gaat het hier niet om een 'standaard' Audi R8, alhoewel deze auto voor velen al een droomauto is. De wereldberoemde DJ heeft aan deze auto van alles laten doen, toen deze in zijn bezit was. Afrojack kocht de R8 in het wit, maar blijkbaar raakte hij al snel uitgekeken op de kleur. Hij heeft toen de auto en de remklauwen blauw laten wrappen.

Ook heeft hij de sportieve coupe voorzien van een carbon Akaprovic uitlaatsysteem, keramische remschijven, een stinger DSI samen met een lazershield (radardetectie) en chiptuning, waardoor het vermogen van de auto van 525pk naar 580pk is gebracht. 

Maar ook deze blauwe kleur was het blijkbaar toch niet helemaal. Hij liet de auto opnieuw aanpakken en zo werd de R8 matzwart met goud en gouden remklauwen. Hier kun je zien hoe ze dat hebben gedaan.

Ondertussen is de matzwarte met gouden wrap weer van de auto verwijderd en is deze gewoon weer wit. Het carbonnen Akaprovic uitlaatsysteem zit er wel nog onder evenals de keramische remschijven, de Stinger DSI met lazershield en waarschijnlijk de chiptuning.

Al met al blijft het een erg mooie en unieke auto waarvan jij de nieuwe eigenaar kunt worden, want de auto staat te koop voor een bedrag van maar liefst 99.650 Euro.

Voor dit geld krijg je wel een zeer unieke auto en bent je 1 van de weinigen die kan zeggen dat je in de oude auto van Afrojack rijdt!

Update: DJ Nicky Romero had de bolide van Afrojack overgenomen en de Audi R8 weer wit laten maken. Maar ook hij was blijkbaar snel verveeld en heeft de wagen dus te koop gezet.