Nog altijd kun je de vette Audi R8, waar zowel Afrojack als Nicky Romero in hebben gescheurd. Vorig jaar juli stond de bolide te koop voor 99.650,-- euro, maar op die prijs kwam geen enkele interesse. In meer dan een jaar tijd heeft de auto bij meerdere handelaren te koop gestaan, maar zonder enig succes.

Er zat dan ook niets anders op, dan de prijs te verlagen. Op dit moment moet de voormalige bolide van Afrojack en Nicky Romero 85.500,-- euro kosten en waarschijnlijk kun je hem voor een lagere prijs aftikken.

De beide DJ's hebben veel aan de Audi laten doen. Afrojack kocht de R8 in het wit, maar blijkbaar raakte hij al snel uitgekeken op de kleur. Hij heeft toen de auto en de remklauwen blauw laten wrappen.

Ook heeft hij de sportieve coupe voorzien van een carbon Akaprovic uitlaatsysteem, keramische remschijven, een stinger DSI samen met een lazershield (radardetectie) en chiptuning, waardoor het vermogen van de auto van 525pk naar 580pk is gebracht. 

Maar ook deze blauwe kleur was het blijkbaar toch niet helemaal. Hij liet de auto opnieuw aanpakken en zo werd de R8 matzwart met goud en gouden remklauwen. Ondertussen is de matzwarte met gouden wrap weer van de auto verwijderd en is deze gewoon weer wit.

Het carbonnen Akaprovic uitlaatsysteem zit er wel nog onder evenals de keramische remschijven, de Stinger DSI met lazershield en waarschijnlijk de chiptuning. DJ Nicky Romero had de bolide van Afrojack overgenomen en de Audi R8 weer wit laten maken.

En nu kun jij de eigenaar worden van deze vette Audi. Hier vind je alle info!