ZIE HIER DE WONING VAN ROY DONDERS

De stylist van het zuiden Roy Donders heeft zijn prachtig verbouwde woning in Tilburg alweer zo'n elf maanden te koop staan en   begon met een vraagprijs van 550.000 euro. 

KORTING 

Hij heeft de markt helaas niet mee, want al die tijd is er geen koper komen opdagen. Roy, vader geworden van een prachtige dochter met de naam Rony, heeft daarom besloten om de vraagprijs eens stevig te verlagen en wel naar 485.000 euro. Dat betekent dat hij een korting geeft van maar liefst 70.000 euro.

DIT VERDENT ROY DONDERS NOG OP ZIJN WONING

Zelf kocht Roy zijn optrekje in 2016 voor 235.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 325.000 euro. Afgaande op de hypotheek zou Roy bij verkoop op de vraagprijs alsnog een winst boeken van 160.000 euro.

De koper krijgt een woning die 'ïnstap klaar' is met een woonoppervlakte van 245 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes; vier slaap- en twee badkamers waarbij een is voorzien van een tweepersoons whirlpool.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. De keuken is luxe en van alle mogelijke inbouwapparatuur voorzien en geeft toegang tot het balkon. Verder is er nog een patio/atrium van 32 vierkante meter.

Aan de achterkant wordt de ruimte op dit moment gebruikt als schoonheidssalon, maar kan zo worden omgebouwd naar een kantoorruimte.

De reden dat Roy de woning verkoopt, is dat hij op zoek gaat naar een leuke eengezinswoning.. Maar deze prijsverlaging lijkt een beetje op paniekvoetbal,