Boer Geert heeft zijn hart verloren aan Hetty Verstegen en uiteraard geldt dat ook omgekeerd. Maar samenwonen doen de twee tortelduifjes nog niet. Maar daar lijkt nu verandering in te komen en dat is goed nieuws voor Geert.

Hetty heeft namelijk haar penthouse in Uden te koop gezet voor een bedrag van 529.000,-- euro. Zij kocht dit penthouse in mei 2004 met haar toenmalige levenspartner voor een bedrag van 292.500,-- euro, maar heeft er wel een hypotheek op rusten van 7 ton euro.

Het penthouse heeft een totale woonoppervlakte van 150 vierkante meter en bestaat uit totaal drie kamers, waaronder 2 slaapkamers en 1 luxe badkamer. De indeling van het optrekje is afkomstig van het Arsenaal , het bedrijf van ontwerper Jan des Bouvrie.

Er is een open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur en een kookeiland. Verder kun je zonnen op het riante dakterras van 80 vierkante meter die gelegen is op het zuidoosten. Een van de slaapkamers heeft een schuifpui naar het dakterras.

De tweede slaapkamer is ingericht als gastenverblijf en heeft een eigen douche en toilet. Misschien slaapt boer Geert hier wel als hij bij Hetty is. Wellicht gaat Hetty pas bij Geert inwonen als het penthouse is verkocht.