Als ze haar grachtenappartementje op de vraagprijs van 369.000 euro had weten te verkopen, dan had ze een leuke winst gemaaktcvan bijna twee ton euro. Anouk kocht het namelijk in 2007 voor 175.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 150.000 euro. Tel uit je winst.

De makelaar omschrijft het alsvolgt:” Aan de prachtige Voorstraat tussen statige panden, ligt deze leuke benedenwoning. Een lichte, gezellige en ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een tuintje op het zonnige zuidwesten en de mogelijkheid voor een dakterras. De woning is mooi opgeknapt met een moderne keuken, een luxe badkamer en een mooie afwerking van vloeren en wanden.

 
De ligging is perfect, in het mooiste en meest karakteristieke deel van de historische binnenstad. Alles is op wandelafstand: de lekkerste delicatessen zaken, de leukste winkeltjes, maar ook de tram en het station”. Het zal best wel even pijn in haar hart doen om definitief afscheid te moeten nemen van haar optrekje, dat Anouk echt heel erg gezellig  en met smaak is ingericht.

Maar even betere tijden afwachten!