BINNENKIJKEN IN HET KNUSSE HUIS VAN ANOUK VAN SCHIE

Zoals bekend wordt Johnny de Mol er van verdacht losse handjes te hebben. Zo beweert althans zijn ex vriendin Shima Kaes. Menigeen geloofde dat zijn vrouw Anouk van Schie om die reden haar knusse huisje in Delft aan hield.

Daar kon ze dan altijd naar toevluchten als Johnny ook thuis losse handjes zou hebben. Opvallend was namelijk dat Anouk een paar jaar geleden haar huisje al eens te koop had gezet en ineens uit de verkoop haalde.

Maar gelukkig is Johnny een goede vader en echtgenoot en besloot Anouk recent alsnog haar huisje in Delft te koop te zetten en wel voor een vraagprijs van 369.000 euro, gelijk aan de prijs van een paar jaar geleden.

Haar optrekje was binnen 3 weken verkocht en wel voor een prijs van 380.000 euro of 11.000 boven de vraagprijs. Zelf kocht Anouk haar optrekje in 2007 voor een bedrag van 175.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 150.000 euro.

Ze maakt dus mooie winst van maar liefst 201.000 euro op haar 'vluchthuis'. Zoals bekend wonen Johnny, Anouk en de kinderen in een prachtige villa in Blaricum met als buurman opa John!