Al sinds maart ligt de theaterwereld door het coronavirus plat. Nu het weer een beetje mag kunnen er maar weinig mensen het theater in vanwege de 1,5 meter regel.

Dit kan voor theaterproducent Rick Engelkes zomaar de nekslag betekenen. Er zal weinig geld binnenstromen door de crisis, maar hij heeft wel in april van dit jaar een hypotheek op zijn villa in Aerdenhout laten vestigen van net iets onder de 2,3 miljoen euro!!

In deze villa woont Rick al sinds 2003. Eerst met zijn vrouw, en moeder van hun 2 dochters, Annemarie en nu met zijn nieuwe liefde Marie Claire.

Maar om de lasten van een miljoenenhypotheek te kunnen betalen, moet er ook geld binnenstromen en dat lijkt nu niet het geval. De vraag is dan ook vlees er bij Rick nog aan het bot zit.

Als dat niet genoeg meer is en omstandigheden niet veranderen, kan hij op zeker in de financiele problemen verzeilt raken. En uiteraard is de vraag; waar betaalt hij die op dit moment van?

Buiten de villa, is Engelkes ook eigenaar van twee appartementen in Amsterdam. Er is dus blijkbaar nog geld, maar er zal op korte termijn toch iets moeten veranderen.