Eindelijk een oplossing voor deze mishandelde en verwaarloosde paarden

De oorlog tussen Wendy van Dijk en haar inmiddels voormalige zakenpartner Robbert Boekema begint nu ook voelbaar te worden voor het personeel.

Deze zouden al maanden zonder geld zitten, omdat Wendy niet betaald. Dit vertelt een medewerker aan weekblad Story . Wendy zou een doorstart maken met het bedrijf DISQ Mobile Gym en het personeel meenemen.

Maar de waarheid zou zijn dat alle 30 personeelsleden niets meer met haar te maken willen hebben. Zij hebben zich tegen haar gekeerd en niet voor niets.

'Het is nu juii en ik ben in april voor het laatst betaald. In mei en juni heb ik niet betaald gekregen voor de werkzaamheden die ik heb verricht. Datzelfde geldt voor alle andere collega's'. 

De bron zou zich hebben gewend tot Wendy en haar broer, en tevens manager Mike, voor opheldering maar  door de twee van het kastje naar de muur zijn gestuurd.

Robbert zou het vaste personeel in april uit eigen zak hebben betaald. Volgens een woordvoerder van Wendy zou het anders liggen. 'Er stond gewoon geld op de bank.

Hij ( Robbert Boekema red) moest als medebestuurder tekenen voor de betalingen, maar weigerde dat'. Hoe dan ook, het personeel zit dus al een paar maanden zonder geld.

Wellicht kunnen ze terecht bij het nieuwe bedrijf van Robbert. In weekblad Party staat namelijk te lezen dat hij per 14 juli een nieuw bedrijf heeft opgericht met de naam 'Disq Club B.V.' met zijn vader als bestuurder.

Vreemd is dat verder niemand in de media hierover rept!