Daar waar huidig presentatrice van The Voice Chantal Janzen in de media haar woede uit over de doofpot rond het seksueel overschrijdende gedrag van o.a. Jeroen Rietbergen, zwijgt haar voorgangster Wendy van Dijk in alle talen.

Maar dat is niet echt vreemd. Zoals bekend is zij getrouwd met Erland Galjaard. Hij is niet alleen dikke maten met John de Mol, maar ook met Ronald Molendijk, die weer dikke maatje is met Jeroen.

Dat is echter niet de belangrijkste reden van haar zwijgen. Het lijkt er eerder op dat Wendy bang is dat er ook een beerput wordt opengetrokken van haar man Erland.

Op het internet zijn namelijk twee namen te vinden van Shownieuws presentatrices die aan hem worden gelinkt: Sandre Schuurhof en Iris van Lunenburg.

Zo schrijft Reality FBI over Iris: Een van de vele mooie meisjes met bijzonder weinig talent die heel graag iets wil bereiken in Hilversum. Gelukkig voor haar heeft ze veel pigment, daar zoeken ze tegenwoodig naar.

Maar als dat niet genoeg is schijnt ze hoge bazen te plezieren'. Een van de hoge pieffen is Erland Galjaard. FBI komt eigenlijk tot de conclusie dat Iris haar plaatsje aan Erland te danken heeft en de reden laat zich raden.

Ook over Erland en Sandra Schuurhof is al vaker geschreven. Dat deze twee wat hadden, zingt al jaren rond op het Internet. Zij zou een tijdje de minnares van Galjaard zijn geweest.

Wendy zou er in 2012 op hebben aangedrongen dat Sandra weg moest en is toen verkast ofwel verbannen naar SBS. In die tijd werkte Sandra bij Boulevard waar Erland toen de baas was.

Nu werkten ze beiden voor SBS/ Talpa. Overigens hebben zowel Sandra als Erland zich hier nooit over uitgelaten. Maar dit alles is wellicht de reden dat Wendy zwijgt.

Er staat tenslotte veel op het spel en de beerput schijnt nog veel dieper te zijn, dan wat er tot nu toe naar buiten is gekomen.

JOHNNY DE MOL IS EEN LEUGENAAR WANT...

JOHN DE MOL ZOU CONCEPT THE VOICE VAN STUDENT HEBBEN GESTOLEN. LEES MAAR...