Top wielrenner Lars Boom heeft zijn zeer luxe villa in het Brabantse plaatsje Vlijmen te koop gezet voor een bedrag van 1.875.000 euro. Lars woont daar met zijn vrouw en twee kinderen.

Lars is dus een dorpsgenoot van Michael van Gerwen. Vlijmen kwam dit jaar in het nieuws, doordat een wolf er een aantal schapen had doodgebeten en gewoon in het plaatsje rondliep.

Zou Lars daarom willen verhuizen?  Wat krijgt de koper eigenlijk voor de bijna twee miljoen euro. Het gaat om een vrijstaande villa met een dubbele garage waar twee auto's in passen.

De woonoppervlakte bedraagt 572 vierkante meter en in totaal zijn er maar liefst 14 kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen.

Er is een luxe open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Er bevind zich op het plot ook nog een vrijstaand bijgebouw met zitgedeelte en een overdekt terras.

Daarbuiten krijg je voor het geld ook nog een kantoor- en praktijkruimte en een riante tuin met diverse terrassen. Het gras wordt gemaaid door een robotmaaier.

Dit is nog niet alles, want er is ook nog een royaal buitenzwembad met jetstream. En dat allemaal voor nog geen twee miljoen euro. In Amsterdam krijg voor dit geld een ruim hondenhok.

Of Lars winst maakt is de vraag, want de hypotheek bedraagt iets onder de 2,2 miljoen euro.