Wietze de Jager heeft bekendgemaakt dat hij met zijn gezin gaat verkassen naar Bonaire. Niet voor niets laat hij weten zich een bevoorrecht mens te noemen. Hiermee laat hij namelijk een lang gekoesterde wens in vervulling gaan.

Zoveel verliest Wietze de Jager op zijn huis in Zwolle

Maar daar hangt wel een fors prijskaartje aan. Wietze de Jager heeft namelijk tonnen euro's verlies moeten slikken om zijn droom te kunnen verwezenlijken. Zo heeft hij zijn villa in Zwolle, die al een tijdje te koop stond, verkocht voor 1.075.000 euro.

En dat terwijl de vraagprijs op 1.250.000 euro lag en er op de villa een hypotheek rustte van 1,3 miljoen euro. Op basis van de hypotheek verliest WIetze de Jager dus maar liefst 225.000 euro.

Dit kost het appartement van Wietze de Jager in AMSTERDAM 

Maar dat stopt het niet. Recent kocht de voormalige radio 538 DJ een pied a terre in Amsterdam voor 663.000 euro bij een vraagprijs van 595.000 euro. Wietze was dus bereid om 68.000 euro boven de vraagprijs te betalen.

Dit kost de droom om op Bonaire te wonen

Totaal spreken we dus over een bedrag van bijna drie ton euro dat hij aan verlies en overbieden heeft moeten slikken. Hij heeft dus wel heel veel over voor zijn droom om naar Bonaire te vertrekken. Daar staat tegenover dat zijn appartement in Amsterdam natuurlijk in waarde kan stijgen zolang het niet verkoopt.