Al langere tijd doen er geruchten de ronde dat Sylvie Meis en haar nieuwe grote liefde Wim Beelen op zoek zouden zijn naar een penthouse in Amsterdam. Dat zal nu ook wel moeten, want gisteren is het penthouse in Laren waar zij samenwonen verkocht.

Verkoopprijs penthouse Wim Beelen en Sylvie Meis

In maart lag de vraagprijs van het penthouse op dik 5,8 miljoen euro, maar in de akte is te lezen dat het optrekje, gelegen op de tweede verdieping, is verkocht voor een prijs van 4.250.000 euro.

Op het penthouse rustte een hypotheek van 4 miljoen euro en indien Wim die helemaal zou hebben gebruikt, dan rest er nauwelijks winst. Daar zal hij zeker niet van wakker liggen. Quote schat zijn vermogen immers op een slordige 160 miljoen euro.

Indeling huis van Sylvie Meis en Wim Beelen

Wat krijgt de koper? De woonoppervlakte bedraagt 508 vierkante meter en in totaal zijn er vijf slaap- en vijf badkamers. Het penthouse is gelegen op het Landgoed Larendael in het Gooi. Verder is er een gemeenschappelijk zwembad, poolhouse, sauna en gym om de conditie op peil te houden. 

De keuken is uiteraard een lust voor het oog en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur plus een kookeiland. De auto kan worden geparkeerd in de privégarage. Wim en Sylvie hebben tot en met juni 2024 de tijd voor het zoeken naar een ander optrekje.

Bekende buren in Laren

Overigens hoeft de koper niet lang te zoeken naar bekende buren in Laren. Hij of zij kan bijvoorbeeld gezondheidstips uitwisselen met Vivian Reijs.