Begin september vab dit haar zette Winston en Renate hun miljoenenvilla in Blaricum te koop tegen een vraagprijs van 2.625.000,--euro. Helaas is er geen serieuze koper op komen dagen en hebben zij besloten deze uit de verkoop te halen. Zelf kochten ze de villa in 2011 voor een prijs van 2.475.000,-- euro en vestigden er een hypotheek op van 2,6 miljoen euro.

Een vette winst is dus niet te behalen. De koper krijgt voor dit geld een prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 325 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vier slaapkamers, drie badkamers en een TV/ speelkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen.  Koken kan in de luxe woonkeuken met speciaal werkblok en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.  De achtertuin is 550 vierkante meter groot en voorzien van een buiten zwembad De tuin is gelegen op het zuidwesten.

Verder zijn er diverse zonneterrassen. Ook is er een vrijstaande garage die ruimte biedt aan vier auto's. Renate en Winston hebben zelf een villa gekocht die zij hebben laten slopen om er hun droomhuis op te kunnen bouwen.