Het zat er eigenlijk wel aan te komen dat RTL ofwel baas Peter van der Vorst een streep zou gaan halen door het contract van Rogier en Frank. Ze zijn met recht de grootste miskoop van de zender.

In zogenaamd goed overleg is het contract/samenwerking per direct beeindigd en dat scheelt de heren maar liefst even 540.000 euro, die ze anders volgend jaar zouden hebben verdiend.

Prive ruzies hebben ertoe geleid dat Rogier en Frank niet meer konden samenwerken. Bekendeburen vroeg Rogier om een reactie en die is niet mals

'Dat komt door Frank. Die is maar vanaf dag 1 blijven praten. Ik niet. Dus dank je Frank. Het is echt vreselijk. Scheelt me toch 2,5 ton euro per jaar.

En het ergste; en een tv carriere naar de kloten. Nogmaals; dank je Frank. Achter mijn rug had hij een interview gegeven waardoor het is geklapt.

Komt door zijn narcistische gedrag, omdat hij even de aandacht niet kreeg. Frank denkt nooit in oplossingen. Er was niks aan de hand geweest als Frank had gezegd: laten we uit elkaar gaan en niet onze tv carriere er onder laten lijden was er niets aan de hand geweest

Bedankt Frank , enorm bedankt'.

Het is dus duidelijk dat Rogier Frank de schuld in de schoenen schuift dat het over, uit en sluiten is bij RTL en dat liefst meer dan een half miljoen euro scheelt!!

DRE HAZES ZWIJGT VOOR GELD