BINNENKIJKEN IN HUIS MAXIME MEILAND

Maxime Meiland en haar vriend Leroy hebben in een recordtijd een koper weten te vinden voor hun twee onder 1 kap woning in Noordwijk.

Voor welke prijs het is verkocht is nog niet bekend. Zelf kochten ze hun optrekje eind maart van dit jaar voor 734.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van acht ton euro.

Wellicht dat de woning rond de acht ton euro is verkocht. Maar het is verkocht onder de volgende voorwaarde. Dit is wat Maxime bekendeburen liet weten: 'voor het huis is al een koper gevonden. Deze zijn momenteel bezig met de financiering'. 

De woning is dus onder voorbehoud verkocht. Zelf kochten Maxime en Leroy reeds een ander optrekje in Noordwijk voor de prijs van 1.250.000 euro . Wanneer ze precies gaan verhuizen is uiteraard nog niet bekend. Tenslotte is Maxime hoogzwanger en is eind van deze maand uitgerekend.

De koper krijgt in ieder geval een prachtige twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter. In totaal hebben zij de beschikking over vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de prachtige luxe keuken, die niet alleen voorzien is van diverse inbouwapparatuur maar ook een kookeiland heeft.

Het huis is totaal gerenoveerd, dus eigenlijk kunnen ze er zo in trekken.  Het parkeren van de auto is ook makkelijk, want de woning beschikt over een eigen garage waar plaats is voor 1 auto. Ook op de oprit kan een auto worden geparkeerd.

Heerlijk is verder dat het optrekje op een steenworp afstand is gelegen van het strand en de duinen. 

Overigens heeft de woning van Maxime en Leroy nooit offcieel in de verkoop gestaan en is de transactie onderhands gegaan. Maar dat mag de pret niet drukken.