Een paar weken geleden hebben Yolanthe en Wesley hun grachtenappartement in Amsterdam te koop gezet voor een prijs van 2,3 miljoen. Maar blijkbaar is het opruiming, want hun grachtenappartemennu is ook de villa in Vleuten te koop gezet.

De vraagprijs is 1.595.000,-- euro en dat is een stuk lager als in 2010 toen de villa in de verkoop stond voor een bedrag van iets onder de 2 miljoen euro. Het is niet bekend voor welke prijs Wesley en Yo het optrekje hebben gekocht, maar er rust wel een hypotheek van 2 miljoen op de villa.

Dat betekent, op basis van de hypotheek, het stel een fors verlies zal moeten slikken. De koper krijgt voor zijn geld een villa met een woonoppervlakte van 500 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.


Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.

Zelf zegt Wesley het volgende over zijn villa, die hij ooit kocht toen hij nog was getrouwd met zijn jeugdliefde Ramona Streekstra. '‘Je hebt hier alles. Wij wilden niet ergens afgelegen wonen, maar gezellig tussen de mensen. Het sociale contact biedt veiligheid en buurtbewoners houden een oogje in het zeil, letten op elkaars spullen. Ik ben heel veel van huis, dus dat is een prettig gevoel.

Wesley en Yolanthe hebben nu dus totaal drie huizen te koop staan: Amsterdam, Vleuten en het huisje van Yolanthe in Volendam.