Afgelopen maandag 22 april zette cabaretier Youp van 't Hek bij de notaris zijn handtekening onder het koopcontract van zijn nieuwe stulpje en de avond daarna werd Youp onwel tijdens een voorstelling in Koninklijk Theater Carre.

STADSVILLA YOUP VAN 'T HEK

De handtekening voor de aankoop van miljoenen euro's zal toch niet de oorzaak zijn van zijn black- out. Youp en zijn vrouw Deborah kochten een prachtige stadsvilla in het centrum van Amsterdam. Het is overigens voor de tweede keer, dat Youp de Prinsengracht inruilt voor een andere woning.

KOOPSOM

Youp betaalde voor deze prachtige stadsvilla het bedrag van 3,1 miljoen euro en liet er tegelijkertijd een hypotheek op vestigen van 2,1 miljoen euro. Voor dit geld heeft hij een super optrekje met een woonoppervlakte van 281 vierkante meter.

INDELING

In totaal zijn er in het pand zeven kamers te vinden, waaronder vier slaap- en drie badkamers. Uiteraard is de keuken luxe en van alle gemakken voorzien. Voor zover bekend is zijn huidige pand aan de Prinsengracht nog niet verkocht.

Deze kocht hij in 2019 voor een koopsom van 2.370.000 euro bij een vraagprijs van 2.250.000 euro ofwel Youp betaalde 120.000 euro boven de vraagprijs. Wanneer Youp is zijn nieuwe optrekje gaat wonen, is niet bekend.