Youp van 't Hek heeft recent een appartement, in Amsterdam Oud- West,  aan zijn dochter Anna verkocht, Zelf kocht hij dit in 2010  voor een prijs van 235.000,-- euro. Nu vijf jaar later verkoopt hij het optrekje aan Anna voor dezelfde prijs.

Op het appartement rust geen euro hypotheek. Wel hebben Youp en zijn vrouw Debbie hun dochter een lening verstrekt van 235.000,-- euro. De voorwaarden hiervan komen ze samen overeen. Overigens woonde Anna al in dit appartement, maar ze is nu dan ook eigenaresse.

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 55 vierkante meter en telt twee kamers, waaronder een slaap - en een zeer luxe design badkamer. Ook de keuken is bijzonder luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De woonkamer beschikt over openslaande deuren, die toegang geven tot het op het zuiden gelegen balkon. Verder beschikt Anna nog over een bergruimte op de derde verdieping. Haar appartement ligt op de eerste verdieping.

Haar optrekje ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en het Vondelpark. Enige minpuntje is dat er een vergunning nodig is van de gemeente om de auto voor de deur te mogen parkeren. Maar gelukkig zal Anna deze vergunning al bezitten.