Yvon Coldeweijer begint steeds meer en meer kritiek te ondervinden over haar werkwijze. Haar onthulling over het vreemdgaan van Danny de Munk is over het algemeen slecht ontvangen.

Tja, het is immers een verhaal met een enorme baard en daar val je toch echt niet van je stoel af. En daar maakt ze bijna een sport van. Maar waar komt dit vandaan?

Het blijkt dat Yvon zelf ooit behoorlijk is bedrogen en wel door haar Australische vriend Nathan Daly. Hij bleek, terwijl hij bij haar thuis woonde, er maar liefst zeven vriendinnen op na te houden.

En ja, dat is slecht voor je zelfvertrouwen. Yvon is daar zelf voor in therapie gegaan en wantrouwde zelfs de gehele mensheid. Nu kan ze wraak nemen op vreemdgaande bn ers. Dat is tenslotte de beste therapie.

De vriendin van haar ex Ben Saunders heeft overigens een uitgesproken mening over Yvon: 'Misschien wilde Ben wel gewoon een gezinsleven, een vrouw die achter hem staat en een thuis voor hem is.

Niet een vrouw die geen kinderen wil omdat ze die tijd en geld aan zichzelf wil spenderen. Niet opruimt. Pizzadozen van twee weken laat liggen. Keukenaanrecht vol vieze vaat en etenswaren laat staan.”

Verder heeft ze, zover bekend, nog altijd de ware liefde niet gevonden, geen kinderen en steeds meer en meer vijanden. Je moet het maar willen. Uiteraard hebben we volgens goede gewoonte van Yvon geen wederhoor toegepast. Ha ha ha