Huizen
22 september 2017
 

Zangeres Anna van Giersbergen zet haar huis met geluidsstudio te koop. Zie foto's

Zangeres Anna van Giersbergen, die het najaar van 2016 met haar Madonna Tour langs de theaters toerde en momenteel zangeres is van de metalgroep 'Vuur' heeft haar huis te koop gezet.

Zangeres Anna van Giersbergen heeft samen met haar man Rob haar huisje in het Noord Brabantse dorp De Rips te koop gezet voor een bedrag van 275.000,-- euro. Zelf kochten zij het optrekje in mei 2008 voor een bedrag van 240.000,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 338.000,-- euro.

Op basis van de hypotheek zit een wiinst er niet in. De koper krijgt een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 146 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder. Koken kan in de moderne keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. In de garage is plaats voor 1 auto. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op de achtertuin van 308 vierkante meter, gelegen op het westen.

Als extra is er aan de achterzijde van het huis een aanbouw, die nu in gebruik is als geluidsstudio.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.