ZIE HIER VIDEO VANĀ  HET APPARTEMENT

KOOPSOM

Zangeres Hind, die ooit de halve finale van Idols 1 in 2003 haalde en nu al jaren een carriere heeft in Amerika, heeft haar luxe appartement in Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van 459.000 euro.

WINST

Zelf kocht ze het appartement in 2011 voor 197.500 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 250.000 euro. Op basis van de hypotheek zou Hind een winst kunnen boeken van 209.000 euro.

INDELING

De koper krijgt een appartement, gelegen op de 5e verdieping en bereikbaar middels een lift, met een woonoppervlakte van 88 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder 2 slaap- en 1 badkamer.

De badkamer beschikt over een whirlpool en een van de slaapkamers is momenteel ingericht als inloopkast. Verder is de open keuken zeer luxe en beschikt niet alleen over diverse inbouwapparatuur, maar ook over een schierkookeiland.

SYLVESTER STALLONE

Hind heeft overigens het appartement vaak verhuurd, laatst nog voor 1650 euro per maand. Op dit moment woont ze in Los Angeles en heeft ze veel beroemde vrienden. zo vierde ze een aantal jaren geleden de Kerst met de familie Stallone!