Zangeres Hind Laroussi kennen we uit de eerste Idols, waar zij de halve finale wist te bereiken en doordat zij een paar jaar lang een relatie had met miljardair Marcel Boekhoorn, die inmiddels al enige jaren een relatie heeft met Rebecca Cabau van Kasbergen, zus van Yolanthe.

Zangeres Hind vertrok naar Los Angeles

Na haar relatie met Boekhoorn vertrok Hind naar Los Angeles om vanuit daar een carriere te kunnen opbouwen. Het was Boekhoorn die haar een muziek studio had bezorgd, van waaruit zij kon werken.

Dates met Najib Amhali

In zijn biografie uit 2020 onthulde Najib Amhali overigens dat hij een aantal keren met Hind gedated heeft en dat hij vreemd ging met haar. In zijn biografie vertelt Najib Amhali waarom zijn flirt met Hind niet lang duurde.

Waar is Hind nu?

Na Los Angeles vertrok ze naar Dubai, waar Hind nog altijd woont. Niet voor niets is zij in het Midden- Oosten een grote ster. Heeft ze haar schaapjes inmiddels op het droge of moet Hind er nog hard voor werken?

Dit is het vermogen van Hind

In Nederland is zij eigenaar van twee bedrijven; B-Hind B.V. en B-Hind Holding B.V. Het eerste bedrijf richtte zij in 2003 op. Volgens de laatst gedeponeerde cijfers bij de Kamer van Koophandel over 2021 heeft het bedrijf een eigen vermogen van 78.434 euro.

Haar Holding, opgericht in september 2004 heeft per eind 2021 een eigen vermogen van 177,498 euro. In totaal dus een eigen vermogen van bijna een kwart miljoen euro. Verder bezit Hind in Amsterdam een woning die ze verhuurt.

Overwaarde huis

De overwaarde op deze woning bedraagt zeker 300.000 euro. Ze kocht deze woning namelijk voor 197.500 euro en de huidige waarde wordt op minimaal een half miljoen euro geschat.

Al met al bedraagt het eigen vermogen van Hind dus zeker 550.000 euro.