Het is dan ook niet teveel gezegd dat je kunt spreken van hun liefdesnestje. Het enige is wel dat Bas daar ook al het lief en leed heeft gedeeld met zijn inmiddels ex vrouw.

Dit is waarschijnlijk dan ook de reden dat Bas heeft besloten om het liefdesnestje van hem en Lieke te koop te zetten en wellicht samen iets te gaan kopen of huren. Het grachtenpand in het centrum van Amsterdam staat vanaf vandaag te koop voor een vraagprijs van 1.595.000,-- euro.

Voor die prijs krijgt de koper een zeer luxe grachtenpand met een totale woonoppervlakte van 204 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaapkamers. Het aantal badkamers is drie, met ligbaden en douches.

Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Het optrekje heeft een schitterende open keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur en een spoeleiland met bar. De woonkamer heeft grote dakramen, die voor veel daglicht zorgen.

Verder is er een riante zonneterras en uiteraard ontbreekt het dakterras niet. Het hele pand is in 2008 gerenoveerd en is een Rijksmonument. Voor het parkeren van je auto heb je een parkeervergunning nodig.

Zelf kocht Bas het optrekje in juni 2007 voor een prijs van 990.000,-- euro en liet er op 5 december 2013 nog een hypotheek op vestigen van 1.765.457,-- euro. Winst lijkt er dus niet in te zitten.