'We hebben elkaar een tijd geleden ontmoet. We hebben het superleuk', vertelde Lieke aan RTL Boulevard. Ook liet zij weten een eigen setje sleutels te hebben, zodat ze niet meer hoeft aan te bellen als zij bij haar Bas op bezoek gaat.

Of zijn deze sleutels wellicht voor het appartement dat Bas eind oktober kocht en dat naast zijn huis aan de Reguliersgracht in Amsterdam is gelegen? Bas kocht dit appartement namelijk een maand geleden voor 340.000,-- euro en toen hadden Lieke en Bas immers al iets met elkaar.

Het zou zo maar kunnen. Het andere ernaast gelegen pand, waar Bas woont, kocht hij in juni 2007 voor een bedrag van 990.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,6 miljoen euro.

Bekendeburen ontdekte in de akte van eind oktober j.l. dat Bas getrouwd is. Dit stond nog niet in de akte van 2007. Het lijkt er dus sterk op dat Lieke, evenals haar GTST collega Gigi Ravelli en Tatjana,  iets heeft met een getrouwde man of op zijn minst met een man die officieel nog altijd getrouwd is.

En is het toeval dat haar nieuwe liefde eind oktober dit appartement kocht, welke direct naast zijn eigen pand ligt? Het antwoord zal niet lang op zich laten wachten!!

foto's; Ferry de Kok