Nog maar net had Bas van Veggel, de vriend van Lieke van Lexmond, hun liefdesnestje aan de Reguliersgracht in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 1.595.000, -- euro of er meldde zich een koper.

Deze kocht het pand voor een prijs van 1.575.000,-- euro. De koper krijgt een zeer luxe grachtenpand met een totale woonoppervlakte van 204 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaapkamers. Het aantal badkamers is drie, met ligbaden en douches.

Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Het optrekje heeft een schitterende open keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur en een spoeleiland met bar. De woonkamer heeft grote dakramen, die voor veel daglicht zorgen.

Op het pand rustte een hypotheek van 1.765.457,-- euro, zodat het verlies uitkomt op een bedrag van net iets onder de twee ton euro. Wel moest de koper nog 5000,-- euro betalen voor roerende goederen.

Zelf zouden Lieke en Bas ondertussen alweer een nieuw huis hebben gekocht, maar deze moet officieel nog altijd aan hun worden overgedragen. In het Kadaster is nog niets bekend van een nieuw pand.