Het liefdesnestje van Lieke van Lexmond en haar vriend Bas van Veggel is in werkelijk een recordtijd verkocht. Half januari j.l. werd het luxe grachtenpand te koop gezet voor een prijs van 1.595.000,-- euro en nu nog geen maand later is het al raak.

De koper krijgt een zeer luxe grachtenpand met een totale woonoppervlakte van 204 vierkante meter. In totaal zijn er zes kamers, waaronder vijf slaapkamers. Het aantal badkamers is drie, met ligbaden en douches.

Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Het optrekje heeft een schitterende open keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur en een spoeleiland met bar. De woonkamer heeft grote dakramen, die voor veel daglicht zorgen.

Zelf kocht Bas het optrekje in juni 2007 voor een prijs van 990.000,-- euro en liet er op 5 december 2013 nog een hypotheek op vestigen van 1.765.457,-- euro. Voor hoeveel het pand verkocht is, isĀ  nog niet bekend. Wel dat winst er zeker niet in zit.

Waarschijnlijk zullen Lieke en Bas, de man met wie zij graag snel zou willen trouwen, op jacht gaan naar een nieuw liefdesnestje.