ZIE HIER DE VIDEO VAN HET APPARTEMENT

Als de beelden van het appartement een ding duidelijk maken, dan is het wel dat zangeres Samantha Steenwijk en haar echtgenote hier niet meer wonen. Zou er een huwelijkscrisis gaande zijn of is er een andere oorzaak?

DROOM APPARTEMENT

Feit is dat Samantha haar droomappartement in de Haagse badplaats Kijkduin met zeezicht, en op een steenworpafstand van het strand, te huur heeft gezet voor een maandelijkse huur van 3250 euro. Tevens moet de huurder een eenmalige waarborgsom betalen van 3250 euro.

INDELING

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 119 vierkante meter en beschikt over drie slaap- en twee badkamers. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd en voor onbepaalde tijd..

ZONNETERRAS

Koude voeten krijgt de huurder niet, want het hele appartement is voorzien van vloerverwarming en zonnen kan men op het heerlijke zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage onder het complex.

Op het appartement rust een hypotheek van 600.000 euro en die wordt nu gedekt door de huuropbrengsten. Dit is echt een droomlokatie om te wonen!