Zoals bekend zijn voormalig topschaatsster Marianne Timmer en voormalig AZ doelman Henk Timmer niet langer meer een stel. Nog even maakten ze gebruik van een pauze in hun relatie, maar het kwam niet meer goed.

Marianne en Henk Timmer zetten hun woonboerderij te koop

De twee hebben jarenlang lief en leed gedeeld in deze prachtige woonboerderij in het plaatsje Hierden, een dorp in de gemeente Harderwijk in de provincie Gelderland. Deze werd te koop gezet voor een vraagprijs van 2,2 miljoen euro.

Zoveel bracht het huis van Marianne Timmer en haar man Henk op

De verkoopprijs lag maar liefst een half miljoen euro lager ofwel is verkocht voor een prijs van 1.750.000 euro. Henk kocht de boerderij in 2003 tegen een niet bekende prijs. Na 20 jaar heeft hij dus nu afscheid genomen, evenals Marianne.

INDELING BOERDERIJ

De koper krijgt een prachtige woonboerderij met een woonoppervlakte van 447 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waarvan vier slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen plus vliering en een kelder.

De keuken met kookeiland is de eyecatcher van de boerderij. Verder is er een fitnessruimte, een bar, een wijnkelder en een kantoor. Daarbij is één van de badkamers van het voormalige huis van Marianne en Henk Timmer voorzien van een whirlpool. Daarnaast kan de koper altijd even een kijkje nemen bij het voormalig penthouse in Harderwijk van deze overleden bekende buur.

HERINNERING

En niet te vergeten: een houten garage voor twee auto's en meerdere bijgebouwen. Voor Marianne en Henk Timmer is dit alles nu nog slechts een herinnering die dierbaarder zal zijn dan hun herinnering aan hun kledingavontuur.