ZIE HIER ALLE BEELDEN VAN HUN LIEFDESNESTJE

Q Music DJ Mattie Valk is tot over zijn oren verliefd op Kiki die werkzaam is in de redactie van zijn programma. En dat steekt hij niet langer onder stoelen of banken. "Ik ben hartstikke verliefd”, aldus Valk. „

VERLIEFD

Dat is al een tijdje. We hebben het even voor onszelf gehouden, we wilden even uitzoeken hoe het nou zat. Mijn liefdesleven is in potentie een zevendelige podcast. Maar nu kan ik zeggen: ik ben gek op haar, ik ben gek op Kiki. En die is knapper en liever dan de kat van Marieke.”

KOKEN

Ook Kiki laat van zich horen. Ze vertelt dat ze al samen koken.  "We koken samen”.Althans, van de tien stappen doe ik er acht en Mattie twee. Ik kreeg laatst heel lief van deze 38-jarige man de vraag: hoe moet ik een avocado snijden? Maar het begin is er.” 

En wat is dan mooier dan straks samen aan het Kerstdiner te gaan werken? Want ja op zeker dat ze de kerst samen gaan vieren in hun nieuwe liefdesnestje. Eindelijk is er weer een liefde in Mattie's leven.

TWEELING MATTIE VALK

In 2016 zette hij een punt achter zijn relatie nadat hij naar eigen zeggen achteraf ontdekte dat hij niet de biologische vader is van de tweeling die hij samen met zijn destijdse vriendin verwelkomde. Eerder dit jaar zag hij ook al zijn volgende relatie stranden. Hopelijk heeft Mattie bij Kiki wél ware liefde gevonden!.