Hakim Ziyech, die afgelopen WK voetbal in Qatar uitkwam voor het Marokkaans Elftal, speelt op dit moment bij de Engelse topploeg Chelsea en daarvoor bij Ajax, heeft zijn zeer luxe appartement aan de Amsterdams Zuid As.

HUUR PER MAAND EN INDELING

Je moet wel diepe zakken hebben want hij vraagt 8900 euro per maand plus een eenmalige waarborgson van 17.800 euro, maar dan  heb je ook wat. De woonopperlvakte bedraagt 280 vierkante meter en in totaal zijn er vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. De woonkamer is maar liefst 100 vierkante meter groot.

Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd en dat is, gezien de beelden, geen straf. De woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, een keukeneiland en een tv hoek. Uiteraard ontbreekt een terras niet.

EXTRA FACITLITEITEN

Het appartement ligt op de 19e verdieping en heeft daardoor uiteraard een waanzinnig uitzicht. Een van de badkamers heeft een sauna en als bewoner heb je de beschikking over een zwembad, een prive gym en een concierge.

Het complex wordt 24/7 bewaakt, maar het appartemenr heeft ook zelf een beveiligingssysteem. Parkeren is geen probleem. De auto kan in de parkeergarage en eventueel is een tweede parkeerplek te huur. 

voor meer sportnieuws ga naar www.sportnieuws.nl