Deze zomer verruilt Ajax voetballer Hakim Ziyech Ajax voor de Engelse topclub Chelsea. Natuurlijk een droomtransfer voor deze topvoetballer. Hij heeft dan ook een villa gekocht, die past bij zijn nieuwe status.

Hij kocht het optrekje in Vinkeveen voor een bedrag van 3.875.000 euro en deed daarmee goede zaken. De vraagprijs lag namelijk op 4,4 miljoen euro. Wat krijgt hij voor zijn geld?

De vrijstaande droomvilla heeft een totale woonoppervlakte van 565 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt tien, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen.

Overbodig om te melden dat de keuken zeer luxe is en voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. Ook is er een bijgebouw waarin zich de verwarmde garage bevindt voor 3 auto's, een hobbyruimte en een botenhuis.

Natuurlijk beschikt Ziyech ook over een eigen aanlegsteiger. Zwemmen kan in het verwarmde zwembad met douche. Omkleden kan in het zwembadhuis inclusief kleed- en badruimte.

In de tuin zijn diverse zonneterrassen, waarbij een overkapte buitenkamer met eet- en loungegedeelte en .... een open haard. Aan niets, maar dan ook aan niets zal het de nieuwe ster van Chelsea ontbreken.