Wat zullen Marcel van Roosmalen, o.a.bekende van het programma Media Inside dat hij met Gijs Groenteman presenteert, en zijn partner Eva Hoeke blij zijn dat ze weer terugkeren naar Amsterdam. In 2017 verhuisden zij vanuit Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer.

Huis is inspiratie theatervoorstelling Marcel van Roosmalen

Eindelijk ruimte, dacht Marcel. Terug naar huis, dacht Eva. De realiteit blijkt echter een stuk weerbarstiger. In hun voorstelling Zandweg 17 Wormer vertellen ze honderduit over misverstanden, buren, barbecueën en het altijd wind tegen hebben.

Toen zij net in Wormer woonden gingen ze langs de deuren om zich voorstellen. Marcel en Eva belde netjes aan, maar de deur ging niet open. En dat terwijl ze konden zien dat de buren wel thuis waren.

Van Roosmalen gaat verhuizen

Niets voor niets hebben zij daarom enige tijd geleden hun huis te koop gezet voor zes ton euro en deze is inmiddels verkocht. Het koppel kocht het huis in 2017 voor een prijs van 420.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 439.000 euro. Uiteraard kan jij even binnen kijken.

De verkoopprijs is nog niet bekend, maar als het huis is verkocht voor de vraagprijs, dan maken Eva en Marcel een winst van 161.000 euro. Ze hebben nu een prachtig huis gekocht in Amsterdam en wel in een heel andere prijsklasse.

Binnen kijken in het nieuwe huis van Martin van Roosmalen

Zij betaalden voor hun nieuwe optrekje 1.645.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van maar liefst 2 miljoen euro. Het gaat dus goed met de zaken. Zo verdiende Marcel bij SBS in een maandje 75.000 euro en blijkbaar gaat de verkoop van zijn boeken ook als een speer.

Bekendeburen heeft de hand weten te leggen op de binnenfoto's, Kijk maar wat je ervan vindt