Lange tijd was het de vraag hoe de relatiestatus tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen nu werkelijk is. Het was een publiek geheim dat hij weer bij Linda zou zijn, waar hij een muziekstudio heeft.

Antwoorden Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Maar slapen ze ook in 1 bed of is de relatie zo innig niet. Veel vragen, maar geen antwoorden van Linda of Jeroen. Er verschenen wel foto's van het koppel maar nooit intiem, zodat niet duidelijk was of er nog altijd sprake was van liefde. Wij vermoedden echter al wel dat Jeroen een graag geziene gast kan worden in de miljoenenvilla die Linda in Portugal laat bouwen. Ook van de villa van Linda de Mol in Portugal brachten wij exclusieve foto's. Toch bleef de vraag of er nog sprake was van echte liefde tussen de twee een raadsel.

Paparazzo Mark Vuurens

Dat is nu in 1 klap opgelost. Paparazzi fotograaf Mark Vuurens maakte deze unieke foto's van Linda en Jeroen. En kijk maar eens hoe verliefd Linda kijkt naar haar Jeroen. Dit maakt verdere vragen vrijwel overbodig. Nu we deze foto's tonen hoeven Linda en Jeroen zich niet meer te verstoppen. Fijn voor Linda, want dan hoeft ze dit ook niet meer te doen....

foto's: Bekendeburen.nl