Gerard Ekdom is dagelijks te beluisteren op radio 10 en op dit moment op zaterdagavond presentator van het SBS TV programma The Tribute, Battle of The Bands, waarin tribute bands een eerbetoon brengen aan hun favoriete wereldartiest of band.

THE TRIBUTE BATTLE OF THE BANDS

Op dit moment gooit Drentenaar Bouke Scholten hoge ogen als Elvis Presley. Hij is zelfs al meer dan zes miljoen keer bekeken en dit zou weleens zijn grote doorbraak kunnen zijn. Ook juryleden Spike van Di-rect, Angela Groothuizen en Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk zijn dik onder de indruk.

Natuurlijk ook een leuk succes voor Gerard die buiten de tv al jaren een succesvol radio DJ is. Op dit moment bij Radio 10. Uiteraard heeft het succes hem geen windeieren gelegd. Samen met zijn vrouw woont hij in een prachtige halfvrijstaande villa in Soest.

VILLA PRIJS EN INDELING 

Deze kocht hij in de goede tijd voor 690.000 euro bij een vraagprijs van 749.000 euro. En die vraagprijs was daarvoor al met bijna 250.000 euro verlaagd. Op de villa rust een hypotheek van iets meer dan 1 miljoen euro.

De villa heeft een woonoppervlakte van 215 vierkante meter en telt in totaal negen kamers, waaronder vier slaapkamers, verdeelt over twee woonlagen plus souterrain. De villa is namelijk geheel onderkelderd.

De halfopen keuken is luxe en heeft buiten vloerverwarming diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan Gerard in de diepe achtertuin en een parkeerprobleem heeft hij ook  niet, want de auto kan in de garage.

APPARTEMENT AAN DE VECHT

Buiten de villa bezit Gerard ook nog een tweekamer appartement aan de Vecht. Deze kocht hij voor 206.000 euro. Dit was 31.000 euro boven de vraagprijs van 175.000 euro. Het appartement was zeer geliefd, want heeft uiteindelijk  maar 2 weken te koop gestaan. Gerard had het hoogste bod gedaan. Op het appartement rust een hypotheek van 148.000 euro