Sywert van Lienden, politiek commentator en lobbyist sloot met de overheid een mondkapjesdeal voor honderd miljoen euro. De winst die hij hierop heeft gemaakt bedraagt ruim 9,2 miljoen  euro.

De winst zou hij inmiddels ook hebben bevestigd naardat hij eerst geen openheid van zaken had willen geven. Hoe het een en ander in zijn werk is gegaan, daar zou komende tijd openheid over worden gegeven.

Bekendeburen was meer benieuwd hoe de man van negen miljoen woont. Heeft hij inmiddels een miljoenen villa gekocht? We zochten uit. Nou niet dus.

Sywert woont in een doorsnee rijtjeshuis in Hilversum kocht hij in 2018 voor een bedrag van 410.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 505.000 euro.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 121 vierkante meter en beschikt over vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Het huis heeft een voor-en een achtertuin van 54 vierkantemeter. Kortom; eenvoudige woning voor een multi miljonair.

Maar dat kan zo veranderen!