Want als een ding duidelijk is: Yolanthe heeft een zeer goede smaak en dat is al eerder gebleken. Het huis van Yolanthe en Wesley in hartje Jordaan in Amsterdam verraadt haar goede smaak en gevoel van styling. Met behulp van de bekende interieur ontwerper Eric Kuster heeft ze het voormalige pakhuis omgetoverd tot een waar paleis.

Samen met Kuster richtte Yolanthe ook het appartement in Milaan in toen zij van Madrid verhuisde naar de Italiaanse stad. Ook daar werd de kleur wit veel gebruikt. Gezien het feit dat Yolanthe de meubels, en de rest van de spullen, van Milaan naar Istanboel heeft laten verhuizen, maakt duidelijk dat de inrichting zal zijn zoals in Milaan en Amsterdam.

Het huis in Amsterdam, waar Yolanthe en Wesley slapen als ze in Nederland zijn, kochten ze in november 2009 voor een prijs van 1,7 miljoen euro. Er rust een hypotheek op van 1.850.000,- euro. Even hebben ze overwogen het huis te verkopen en stond het in de markt voor 2,3 miljoen euro.

Het huis beschikt over drie slaap- en drie badkamers, maar ook een eigen fitness ruimte en een keuken om van te dromen. Het huis geeft de verfijnde smaak en gevoel van stijl van Yolanthe. weer. Zo zal ze ook het appartement in Istanboel hebben ingericht.