BINNENKIJKEN BIJ BABETTE VAN VEEN

Babette van Veen heeft wellicht dit jaar een minder leuke kerst nu zij is ontslagen bij Goede Tijden Slechte Tijden. Bij de pakken neerzitten doet Babette niet.

Ze is zelfs alweer een nieuwe activiteit begonnen. Al begin september van dit jaar lichtte zij een tipje van de sluier door op haar Insta mee te delen dat ze binnenkort met een eigen t-shirt lijn komt. Samen met een goede vriendin, die ontwerpster is, was ze bezig het perfecte t-shirt voor vrouwen te ontwikkelen.

Je kunt dit vinden op haar website www.leshirtbb.nl. Verder woont Babette in een zeer leuk vrijstaand huis in Blithoven. Deze kocht ze in augustus 2017 voor een bedrag van 555.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 5 ton euro.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 112 vierkante meter en bestaat uit totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer, verdeelt over meerdere woonlagen. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Verder bevindt zich in de tuin nog een stenen bijgebouw dat dient als kantoortje. Kortom; een leuk en knus huis, smaakvol ingericht door Babette.

MAX VERSTAPPEN ZET ZIJN HONDA CIVIC TE KOOP

DE MEILANDJES SMIJTEN WEER MET GELD