Financieel gaat Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, blijkbaar als een speer. Haar carrière op OnlyFans lijkt haar in ieder geval geen windeieren te leggen. Zij woont namelijk zeer luxe en duur.

Zoveel huur betaalt Nicol Kremers voor haar huis

Om veiligheidsredenen kunnen we niet noemen in welke plaats dit prachtige luxe pand van Nicol staat. De maandelijkse huur bedraagt maar liefst 2970 euro per maand en dat kunnen veel mensen zich zeker niet veroorloven.

Indeling pand Nicol Kremers

Het pand, bestaande uit drie verdiepingen, heeft een woonoppervlakte van 137 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Ze heeft dit aantal kamers nodig voor als haar drie kinderen komen slapen.

Verder is er een zeer luxe keuken, waar alle denkbare inbouwapparatuur aanwezig is. Ook een zonneterras ontbreekt niet. Nu woonde ze al zeer luxe in de villa van Peter Gillis, maar haar huidige woning mag er ook wezen.

Overigens heeft Nicol een waarborgsom moeten betalen van 5940 euro om er te mogen wonen en heeft ze een zeer goed inkomen kunnen overleggen, Dat zal ze zeker hebben verdiend met OnlyFans.

ONLYFANS NICOL KREMERS EN SAMANTHA DE JONG

Het laatste nieuws op dat gebied is dat ze samen te zien zal zijn met Samantha de Jong ofwel onze nationale Barbie