Een paar weken geleden wist bekendeburen te melden dat Ruud Gullit de villa, waar nu nog zijn Estelle woont, heeft verkocht voor een bedrag van 2,375.000,-- euro en een winst maakt van bijna 3 ton euro. De vraagprijs was overigens 2,4 miljoen euro.

Maar het lijkt erop dat de Belastingdienst dwars ligt, want waar Estelle haar medewerking heeft verleend door haar beslag van de villa af te halen, handhaaft de fiscus nog altijd haar twee executoriale beslagen.

En zolang deze er niet af gaan, kan de verkoop niet doorgaan. Goed nieuws voor Estelle, die daardoor nog langer kan genieten van alle luxe om haar heen. In deze villa heeft ze heel wat uurtjes doorgebracht met Badr Hari.

Het is voor het eerst dat er binnenfoto's van de villa kunnen worden getoond. De villa heeft een totale woonoppervlakte van 296 vierkante meter en bestaat uit totaal  7 kamers, waaronder 4 slaap- en drie badkamers.

Er is oogstrelende grote moderne luxe keuken met kookeiland en bijkeuken die leidt naar het souterrain, waar zich de grootste walk-in closet van Amsterdam bevindt.

En uiteraard is ook het zwembad een blikvanger. Kortom; de villa straalt een en al luxe en glamour uit. Een villa die goed met Estelle past!