Deze kittens hebben geluk. Zie video

Aanstaande donderdag 17 september zal Sylvie Meis het ja- woord geven aan haar verloofde Niclas Castello. De huwelijksvoltrekking zal worden bijgewoond door 70 gasten vanuit de hele wereld.

De vraag is natuurlijk of zij, door de coronacrisis, allemaal in staat zijn om te komen. Om besmetting te voorkomen heeft villa Cora in Florence, waar het huwelijk zal plaatsvinden, strenge maatregelen genomen om besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.

Een aantal van die maatregelen zijn: “Geen gedeelde schrijfwaren zoals geprinte menu's, tijdschriften, pennen en papier, handgel in het gastenverblijf en in gemeenschappelijke ruimtes, procedures voor gezondheidscontrole van gasten, EHBO-koffer aanwezig, thermometers voor gasten verstrekt door de accommodatie en er zijn mondkapjes voor gasten beschikbaar.

Ook moeten de afstandsmaatregelen worden nageleefd en zijn er schermen of fysieke barrières aanwezig tussen gasten en personeel in toepasselijke ruimtes. Maar dat is nog niet alles:

Gebruik van chemische reinigingsmiddelen tegen het coronavirus, beddengoed, handdoeken en wasgoed gewassen volgens de richtlijnen van de lokale autoriteiten, gastenverblijf wordt tussen elk verblijf gedesinfecteerd, gastenverblijf wordt na schoonmaak afgesloten voor gebruik en de accommodatie wordt gereinigd door een professioneel schoonmaakbedrijf.

Dit alles moet Sylvie en haar gasten in ieder geval al geruststellen. En alsof het nog niet genoeg is: alle borden, glazen, bestek en andere tafelbenodigdheden worden ontsmet. Wel gelden er in de eetruimtes dat je van elkaar afstand moet bewaren. 

Dat het allemaal maar goed mag gaan.

Deze kittens hebben geluk. Zie video