Deze zeeschildpad neemt je mee in zijn wondere wereld. Zie video

Overmorgen geeft Syvlie Meis in villa Cora in Florence haar ja-woord aan haar verloofde Niclas Castello. Het moet een echt sprookjesachtig huwelijk worden met de nodige glitter en glamour.

Toch zijn er een aantal mensen die er sterk aan twijfelen of het huwelijk wel echt is. Wie naar de eisen kijkt die Niclas heeft gesteld, dan kan het zomaar zijn.

Zo eist hij compleet onzichtbaar te zijn op het huwelijk en mag er geen enkele foto van hem worden gemaakt. Sylvie heeft dan ook laten weten dat de gasten hun mobiel moeten inleveren.

Zodoende hopen zij dat er geen foto's worden verspreidt.  Verder laat het management weten 'Natuurlijk zullen we bijvoorbeeld een hand van Niclas tonen met zijn trouwring om, maar hij zal niet frontaal te zien zijn.

Er zal, voor zover wij dat in de hand hebben natuurlijk, geen portret van hen samen verschijnen.” Ook behoudt Sylvie haar eigen achternaam. Dus wie een foto verwacht van het stel komt bedrogen uit.

Genoeg redenen om te twijfelen aan de echtheid van het huwelijk. Aandachtsverslaving doet nu eenmaal gekke dingen met mensen!!

Deze zeeschildpad neemt je mee in zijn wondere wereld. Zie video