'Het is allemaal uit. Je geluk is in stukken'. Dat schrijft de toonaangevende Duitste website Intouch, volgens wie Sylvie Meis helemaal passe is in Duitsland.

Ze laten niets heel van Sylvie en haar man Niclas. ' Ooit was ze een van de meest glamoureuze tv- dames van het land, hij een opkomende artiest uit Thüringen. 

Maar met het huwelijk besloten juffrouw Meis en haar minnaar blijkbaar van een carrière af, want sindsdien gaat het met beiden alleen maar bergafwaarts op professioneel vlak', schrijft de site.

En daar blijft het niet bij. Zo krijgt Sylvie's man Niclas een behoorlijk veeg uit de pan: '

'Terwijl hij op vakantie was met Sylvie in Miami Beach, was de belangrijke kunstbeurs Art Basel nauwelijks een steenworp afstand. 

Maar in plaats van met experts uit de branche te praten, fotografeert Niclas liever zijn vrouw, die in een strakke bikini uit de zachte golven klimt. De kunstenaar muteerde in een clipper; zijn meest bekeken werken zijn de Instagram-kiekjes die hij voor Sylvie moet maken'. 

Nog even een laatste stoot onder de gordel voor Sylvie: 'De uitnodigingen mogen maar mondjesmaat haar huis binnen fladderen. Zeker nu in Miami weer is aangetoond dat zij en Niclas blijkbaar liever in de zon liggen te luieren dan inspannende contacten te leggen'.

Duidelijk dat de Duitsers het helemaal hebben gehad met het glamourkoppel.

EX STAGIAIRE KLAPT UIT DE SCHOOL OVER FAJAH LOURENS

KLEDINGLIJN MONIQUE WESTENBERG GROTE FLOP